Friday, October 16, 2009

Maafkan aku

Hari ni... Huh! Banyak gile kalo nak cite sume... Kita start from pagi tadi la ea... Aku bangun pagi, gosok gigi... Bla... Bla... Hehe... Siap, gi keja... Kelaparan melanda... Asyik tengok jam je keje aku... Tu la... Pepagi malas nak sarapan... Dalam dok asyik tengok jam, kena panggil masuk meeting...

1 jam setengah kemudian baru keluar... Meeting pasal kena pindah tempat @ office... Still on the same building and the same floor... Tapi kena pindah cepat2 ok? By the end of this month... Ceit... Kira baik ati la kitorang ni nak berpindah...

Pencerobohan telah berlaku ye kengkawan... Kami terpaksa merelakan... Ditekankan... TERPAKSA... Tiada lagi view indah... Yang ada hanya runaway... Sedih... Uhuk... Bak kata Cik Z... Kami ibarat Kampung Buah Pala... Huhuhuhu...

Sebaik keluar dari meeting room, perutku bernyanyi irama dangdut... Dan aku tengok jam da boleh sangat da kalo nak kuar beli makan... Then... Terus merembat mkn tengah ari aku... Dam mkn selepas baca bismillah...:p

Kemudian aku mula kebosanan... Terus aku menyambung menulis novel aku... Kasih Suci??? Sebanyak 2 bab n diuploadkan hari ni jugak... Hehe... Menunjukkan tahap kebosanan ye... Aku sangat berterima kasih pada keSENGALan teserlah sebab sangat rajin membaca novel aku tu... TYVM...

Pada kalian2 yang suka baca tulisan aku yang tah pape ni, thank you... Blog ini ramai silent reader... Sila tunjukkan diri anda supaya saya boleh membalas lawatan anda ke blog ini...p/s:saya seorang penyibuk yang suke menyibuk...:p

Aku sampai rumah pukul 8.30p.m ini hari... Sila jangan salahkan aku... Sebab aku dah turun tunggu ayah aku kat lobi since pukul 5.15 p.m lagi... tapi ayah aku datang n pick me at 6.40 p.m... Ya... Aku sangat bosan dengan rutin ini...

Ayah aku selalu bising kalo aku sesekali lambat... Tapi dia hari2 camtu aku da tak larat nak bising... Penat tahu??? Balik, emak bising suruh ajar adik... Sedangkan aku masih di meja makan waktu itu... Baju keja pun x salin lagi... Mak... Tolonglah faham...

It's not a short journey from KLIA to Rantau with a car which move by 80km/hour... Aku tak tahu nak cakap apalagi... Maafkan aku andai ada kesilapan aku pada kamu...

3 comments:

Mr n Mrs CROW said...

Fuh! Panjang jugak tuh aku membaca..hahaha..
Cian ko Hani... Sabor2..
Go n ask la for a car.. Ahaks! nnti Hani mesti bwk 100+km/hr. hehe.. Xleh.. nanti amar marah (~.~)

(^_^) Hani Hilman (^_^) said...

Hehe..
yela... Die 2 mmg suke mrh aku...
sok2 aku nk beli motor r...
bleh main kejar2 ngn polis...
:p
laju n ringan...
:p

mrS May said...

hye hani....
akak dah follow blog hani nie....
hihihi
nk kurus gak kerw???
ok jer
tp hani nak kurus cmner lagi?????
dh okelah tue.