Wednesday, April 27, 2011

Punca hati terbelah dua


Punca hati anda terbelah dua sampai anda pun dah tak sanggup nak ada hati lagi. 

1. Mendapati kekasih korang curang dengan perempuan mulut longkang.

2. Fail exam walaupun dah amik paper itu berulang kali.

3. Gambar artis kesayangan anda dibuat kertas alas kupas bawang emak di dapur.

4. Coklat pemberian buah hati habis ditelan manusia tak tahu malu.

5. Waktu hati tengah panas menggelegak, kekasih hati buat lawak bodoh tak beragak.

6. Tunggu KTM selama sejam alih-alih dapat tahu perjalanan ditangguhkan sampai waktu yang tak diketahui.

7. Dapat tahu kekasih anda curang dengan kawan yang anda percayai.

8. Time nak tengok wayang tiket wayang sold out.

Ini antara babak-babak yang membuatkan hati Hani terbelah dua randomly. Anda pula bagaimana?

2 comments:

FARAH LIYANA said...

hati retak bila dpt result terok. T__T huhu~

follow kite jom?

eezance said...

singgah sini.. :)

kena kuatkan hati selalu.. ;)