Friday, October 23, 2009

Tutorial reset layout

Sorry! Hani punye akaun yahoo problem, to Bullet, Hani try ajar ea... Cara nak reset your template>>

          Tekan layout

    Pick new template
    Pastu pilih template minima
    Jangan lupa save template tu
    After then baru boleh mulakan kerja edit mengedit kat edit HTML @ change to other layout.

p/s: Try ea? Hani sendiri pun x berapa pasti boleh ke x nak upload layout lain. Tapi selalu Hani boleh edit layout lepas reset layout tu...

2 comments:

BULLET said...

hani, tengkiu yek. tapi still xleh gak...

Mrs. Cuppycake said...

Tak boleh jugak ke?
Sorrylah, Hani tau mcm tu je...
Try tanya pada yang lebih pakar dalam bidang ni ye, samaada Zie @ ceera...