Monday, October 12, 2009

Wish...

Salam... Hai semua... Tiba-tiba hari ini ingin berblogging di dalam bahasa baku. Bolehkah? Semestinya boleh, sudah tentu ini blog saya dan ikut suka hati sayalah nak guna bahasa apa sekalipun. Hahahaha...

Ah!!! Sudah sengal otot tangan aku nak menaip ikut bahasa baku. Ape yang korang nak aku updatekan ini hari? Aku rasa sume kengkawan aku da kekurangan kerja sebabnye mereka sudah mula mesej2 aku... Hahaha...

Ini la nasib bila da ujung2 praktikal ni... Mesej berdesup je masuk... Bertambah erat silaturrahim we all tau... Huhuhuhu... Owh yes... Nk mengwishkan birthday2 meraka yang aku kenal dalam bulan 10 ni... Sesape yang aku x ingat, sila remind me k?

SELAMAT HARI LAHIR SEMOGA SIHAT DAN DIBAWAH LINDUNGAN-NYA SELALU...

Kepada>>>

Amal Nabilah
Syamsul
Nor Shiela
Amir Rashid

And nak gak wish kat Zie, Selamat bertunang yang... Karang2 jaga Dillah elok2, die comel la. Nanti kena curi kat pontianak nanti menangis tanpa irama nanti... Huhuhu... Seronok Zie ek, Hani nak bagi pantun la sikit... (^_^)

Cerita sedih dah berlalu,
Cerita happy pulak jadi ganti,
Zie dan Dillah senyum selalu,
Semoga kasih kekal abadi.

8 comments:

Ladyiffa & Crow said...

hang lupa sorang kwn kita.. kelas kita... hepi belated birthday to Ana 3/10/09 :p

(^_^) Hani Hilman (^_^) said...

Ops!Sorry...Ana pun...Happy Belated birthday yang....
My bad...
sowi...

Redbloodsnow said...

hehe..tulis jek la dlm bhs ape pun. asalkan paham reader hani baca. tp kan yang, if zie tulis dlm bhs swak..agak² uols leh paham x ek...hahahaha. nk try ah sekali sekali..kehkehkeh :D


wahhh ade little post wish utk zie ea. siap berpantun tue...terharu seyy..hehe. tenkiu dear. pandai hang wat pantun no...nk tempek dlm next entry ah..hehe


:D

merlin said...

berlari-lari didalam salju,
berlari bersama kekasih hati,
zie dan dilla sudah berlalu,
hani dan amar sabar menanti...:-p

(^_^) Hani Hilman (^_^) said...

Haish..
Nama bakal tunang Zie tu Dillah la dear...
:)

(^_^) Hani Hilman (^_^) said...

Zie>>>

Ktk x bape nk paham la yang..
Huhu...
Cube memahami, tapi,ktk ngn kamik 2 je yang Hani paham...:p

merlin said...

ye ke?..hehe sori zie..ksalahan tulisan..:-)

(^_^) Hani Hilman (^_^) said...

cube guna nick laen..
asal r merlin menjadi pilihan..
huhu...