Tuesday, December 1, 2009

Tertinggal!

Wahai kengkawan... Aku tertinggal phone kat rumah... Sangat strategic masa yang dipilih untuk tertinggal... Argh!!! Tension! Baru bercadang mau snap gambar kengkawan ofis ini... Haish... Nasib... Nasib... Saya benci!

Eh, lupa mau cakap, Ari Sabtu ri2, uma aku ada kenduri sikit... Seperti mau patah tulang-temulang ku... Tapi seronok! Aku buat karipap pusing! Banyak oo... Dan semestinya give away bag itu aku penuhkan dengan muffin choc... Kek choc aku buat habis tanpa sempat dirasa oleh semua orang... Sebabnya???







Along, Amus serta Ariff suda menelan satu tupperware kek itu sebelum kenduri... Diorang maen game sambil menelan ok... Memang syurga idup korang... Huhuhu... Tiga adunan kot aku wat kek tu... Gile r korang...  Tapi xpe... Ak x kesa... Aku x suke makan kek... Buat saja suke...:p

Bukan x makan terus tau... Tapi aku ni memang banyak songeh sikit... Seafood xmo... Kek xmo... Bukan aku alergic ke ape... Just cam aku xde mood je nak mkn... Huhuhu... Jimat la sape kawen ngan aku nanti... Huhuhu... Korang rasa camne? Jimat ke bosan ke kalo kawen ngn aku...

PERINGATAN: Aku reti masak seafood JUST xmo makan... means kalo aku masak pun aku x selera nak hadap makanan 2... Walaupun sebenarnya kegemaran aku adalah Tom Yam... Nyum... Nyum... (^_^)

4 comments:

- LittleCalliph - AMAL - said...

eleh..ko sajer tinggal fon ko...
cet...tak kir etinggal ker aper ker...
JUMAAT ni dtg!!

Mrs. Cuppycake said...

haha...mane ade saje...

eh..aku x tau lagi tau...sok2 bile aku nk dtg aku habaq na...
:p

comrade_ammar said...

asal jumaat nie kene dtg?..ade pe?..xnk ajak sy skali ke?..huhu..

Mrs. Cuppycake said...

hehe...

xnk ajak...
:p