Thursday, October 22, 2009

Never bring the old story to the present...

Wow... Tajuk cam ape je ea? Ok, this is just an old story of mine, yang rasa nak share... Dulu ada la this guy begging for my love... Then aku just accept... Suke2 awalnye... But after 2 years, what did you aspect? Sayang la kan... Then tetibe je mamat ni mintak putus sama aku... Wah! Kau fikir muka kau sangat cantik kah?

Huhu... Masa awal2 dulu aku bengang gile la... Skang ni... Heh, cool la... Bukan best sgt pun mamat tu... Anggap je org yang aku kenal dulu tu da mati... Senangkan? Lagipun die da tak gune nick yang slalu die gune masa ngn aku dulu... Da tuka... Motip? Kurang pasti...

So aku go on with my life, n yes, aku bengang sesangat ngn die ni sebabnye... Kalo ko nak putus, cakap face to face xleh ke? On phone ye kengkawan... Sangat menunjukkan ketidak matangan diri anda... N one more thing, die smpat cakap aku bodo ye sebab aku x lulus satu paper... Ouh! That's too much for an odd guy saying that such hurting word to me...

Then now he's with one of my friend... Aku x salahkan sesiapa, coz aku tau feelin is sumtin indescribable... And though aku xde feelin pun kat ko lagi... Jaga kawan aku leklok ha...

So let the past be the history off us, don't ever bring the matter to the present coz the old thing never gonna be settle when you're dealing with me. U do know how I am right? So keep your ass away from me... As for the forgiveness, uh... It's hard to say, I rather forget all of those 2 years than forgive u...

Ok, jangan nak marah ha... this is my page, so whatever here, aku punya suke la kan? Kalo harap aku nak jaga ati ko, sampai kiamat pun ko tak mungkin puas ati... Macam lagu Marsha, aku dah buat yang terbaik, tapi kau mungkin bukan yang terbaik untuk aku...

I'll let the past as memory or just another story off my life, as u say... Kite boleh jadi kawan kalo ko nak... Up to u... Hoping the best for the future of all of us... Assalamualaikum...



The memory that should fade just like the picture...

5 comments:

ezan said...

betullah tu, past is past nak buat apa ingat lagi yg penting pengalaman tu adalah guru yg paling baik. hehe salam kenal.

(^_^) Hani Hilman (^_^) said...

salam kenal...
thanks sudi singgah..
(^_+)v

merlin said...

let bygone be bygone..

, y a n a ツ . said...

da la wey. usah nk igt cket pungg.
1 nchat ak, JGN sesekali tnjok lemah kt laki2.
ko pungg da bhgie en skunk?
:))

(^_^) Hani Hilman (^_^) said...

owh encik Merlin..
I'm letting it go slowly...
:)

Yana...
Ye...
aku semakin lupe..
tapi tetibe ia buat come back la pulak itu hari..
hehe...
I'll tell you later ea...
:P