Wednesday, October 21, 2009

Menjawab tag encik Bullet

Kepada Mr.Bullet, this is the answer>>>
  1. Word English yang TERPALING aku susah nak sebut anonymous, sebabnye aku slalu salah pronouns word ni... Tergeliat lidah den!
  2. Samseng kampung aku yang TERPALING suke kacau aku name die Firdaus, sorry ye Mr. Bullet, tersama name lak. Nak kata die ni samseng idok le kot... Kutu rayau? Selalu je naik moto, bawak pelan2 ikut bontot aku yang berjalan kaki... Annoying sungguh!
  3. Perangai pasangan aku yang TERPALING aku seram jek nengok bile die buat muka kasanova kot? Uh!!! Gile cuak... Kang terbabas kang, sape susah?
  4. Perasaan org2 sekeliling yang nengok aku mungkin 'budak ni pun buta gak ke? Takkan tak nampak longkang tu? dan mereka mesti rasa aku adalah menyemak je... Kalau aku x tolong tadi mungkin org buta tu x jatuh...
  5. Bapak aku akan cakap yang kawan aku tu malu la kekononnye tu sebab muke die merah padam dan peluh menitik walaupun aircond terpasang... Tapi hakikatnye kawan aku tu sedang sakit perut dan menahan sisa kumbahan dari keluar (kira berperang dengan sistem badan sendiri la)
  6. Bayangan aku pasal MAS ni bonus 6 bln... Yeah! MAS kaye weh!
  7. Menatang yang aku rase aku penah tengok menatang tu bersin ialah kambing. Aku duduk kampung n kambing tu bersin bunyi macam atok2 yang batuk uhuk... uhuk...
  8. Persamaan mat kacau ngan mat rock ni yang TERPALING aku tau, dua2 ni nampak serabai...
  9. Mak aku cakap, 'barang kat sini semua kakak salesgirl tu punya, nanti die marah kalau amik' dan pada saat yang tepat, kakak tu pandang sambil senyum yang penuh mencurigakan hati aku pada masa itu...(yela, budak lagi, mana tau die senyum sebab ape. Ingat nak warning aku la...)
  10. Aku mahu tag ini kepada sume yang baca blog ni... Buat ha...

7 comments:

merlin said...

haha...kambing bersin?..ngeri kot..pasnie klu dy bersin lg rekod tau yang...hehe..:-p

BULLET said...

selamat pagi la buat ko hani...gilo gak jawapan ko ni...tengkiu2 buat tag ni yekkk pepagi dah gelak sensorang bullet depan pc ni...kang org cakap den gilo cam ko plak

(^_^) Hani Hilman (^_^) said...

haha..
xpe, nanti kite same2 duk kat kandang kambing n tunggu die bersin, x pun kita gelikan idung die bagi die bersin...
hehehe

mrS May said...

ngeri ke tgk en.abg awk wat muka kasanova hani???
kelakar je akak baca....
mcm2 lah hani ni

(^_^) Hani Hilman (^_^) said...

hehe...
ngeri kak..
belum kawen ni..
setan banyak oo...
:p

jai@jezz said...

salam... saya new follower kamu..:) kenai pon dari bullet.. :)

Mrs. Cuppycake said...

tenkiu jai@jezz..
(^_^)