Tuesday, October 20, 2009

Selamat pagi

Salam sume... Owh? Adakah aku kedengaran ceria? Muahaha... Tertipulah anda semua jika begitu... Aku sangat tensen skang... Aku tak bawak lappy aku 2... Coz arini cam kelam kabut... Aku datang keje kul 6 am... Ok, from the beginning... Bangun kul 3.40 am, pastu tutup, set balik kul 4 am... Tutup... Set balik kul 4.15 am.. Ok, bangun...



Kenapakah awal ea? Sebab ayah aku nak gi tengok operasi haji... Arinikan 1st day orang gi haji... Die sambil sebok nak menengok... Haish... (-_-")

Sudahnya aku terpaksa la ngekor... Kul 6 am aku da ade kat KLIA... kompom aku orang paling awal dtg keje bagi mereka2 yang masuk keje kul 8 am... Ye... Aku punch card kul 8 ye kengkawan... Uh!!!! Tolong... Sangat x suke macam ini... Aku ngantok + pose + sejuk = perlukan tido... Ya... Sangat tepat jawapan itu... Keperluan idup tu...



Tapi keperluan itu harus disimpan jadi angan2 je buat masa ni... Keje time bebeh! Sila buat report Hani... Owh! Lupe nak bagitau kamu... Semalam aku ade post yang aku mahu dietkan? And ade antara kamu yang respond... Yeah! Jom2! Kita berusaha... I'm on da... Arini pose... Ingat ye kengkawan... pose... tapi xleh makan nasi ye... Hani fikir it might work in a month...

Tapi kalo rasa2 x mampu, kita buat on and of la... Seminggu 2 bleh makan nasi sekali or dua kali je... Yela... Kang pengsan plak x makan nasi langsung... Tapi kalo agak2 mampu... Teruskan je k? Tapi ingat, kalo makan nasi 2 jangan dipulun habis-habisan.. Mentang2 r dpt mkn nasi sekali je seminggu, n of coz la walaupun buka x makan nasi, kena gak la sukat makan... Kang sama je mkn nasi ngn tidak... X payah pose le gitu... Kan?



Hehe... Banyak lak aku membebel ye? Eh... Tenkiu tuk Mrs. May ngn Nyna Amani... Owh... Ini dua org yang ckap mahu join program diet aku... Yes... Tenkiu dear... N tenkiu gak untuk Encik Merlin... Itu sebenarnya Encik Hilman... Xtau la nape Merlin menjadi nick pilihan... Dah macam mermaid je bunyi kan? Huhu... Pape pun, Tenkiu ye...

Gambar Mrs. May x dapat diupload buat masa ini...
Sorry kak!


Nyna Amani



Mari kita berdiet beramai2..
Jom2...
Nanti boleh bangga ngan kengkawan...
"Berat aku dah turun 5 kilo.."
Haa... Kompom kengkawan jeles...
Huhuhuhuhu...
(^_+)v

2 comments:

BULLET said...

sesuke hati jek nak sekeh orang tu...hehehe...

(^_^) Hani Hilman (^_^) said...

erk?
sekeh sape ni??
bullet ea?
hahaha