Thursday, December 10, 2009

Mafia Wars

Bunyinye macam ganas, dulu aku pun fikir camtu gak, tapi bila da main, rasa cam biasa je, ini bukan game yang suruh kita lawan2 cam street fighter tu, gam ni just tekan2 butang guna energy je...



Aku dah level 42 da kat FB...  Hahahaha... Gile addicted... Di perkenalkan oleh kengkawan lelaki, aku rasa aku je kot antara perempuan yang suke main game ni?

Huhu... Hentam la... Sape ade kesah..:p Korang2 sume pun, sila la main game ni, aku suke sangat... Mane tau korang boleh ilang bosan main game ni... Oh yes! kengkawan Se UiTM, ape cerita result korang??? Gempak? Korangkan terer2 sumenye... mesti la gempak kan?? Gud2... Love you all...(^_^)



UiTm students, you rocks!!!

4 comments:

- LittleCalliph - AMAL - said...

budak itm mmg rawk..cam ner result ko makcik ?????///
aku tamo tgk bole???biar la dier berlumut :)

merlin said...

makcik nie bijak..xyah tye r..hehe..

Mrs. Cuppycake said...

mak cik kamu pun dak uitm ke?
wohoho...

ko nk bagi die naek anai2 pn xpe kak...:p

Redbloodsnow said...

jeles tgk org dpt main mafia wars. zie lak dari duluuuuu lg x pnah² merasa nk main neh. tggu ade tenet sendiri kat umah ah...baru try jd gangster..miahahaha


:P