Thursday, December 10, 2009

Tengok WHI "Suamiku Gay"

Sian kat isteri2 yang ade suami jenis macam ni... Lelaki, kenapa jadi macam ni? Kepuasan xde? Atau pengaruh kawan? Atau didikan ibu bapa dari kecik? Aku ada kawan yang jenis ni... kawan sekolah, dari kecik la kenal kiranya...

Awalnya die ok, just a normal guy, suke usik2 perempuan, berkawan dengan kawan2 lelaki, tapi semuanya berubah lepas abis form 5... oke, mungkin kesalahan memilih kawan lepas tu.. Sebabnye die mengaku kat aku, kawan2 yang die jumpe lepas tu semuanya menjurus ke arah itu... Lagi pula, die cakap, kawan2 gay tu,amik berat lebih, yela, die da biase kawan dengan kaum lelaki, ganas, x macam kaum perempuan yang memang dari kecik kawan ngn perempuan...

Perempuan memang amik berat, kawan A utang ngn kawan B, pastu si A xnk bayar utang B, sume orang boikot A, xnak kawan da... Lain dengan lelaki, kau masalah ngn die, settle sendiri la, aku ngn die xde masalah, kan? Jadi bile die jumpe kaum die yang care lebih macam perempuan, die jadi seronok dan semakin menghampiri arah gay...

Ade jugak kawan aku yang lembut, tapi die ada nafsu kat perempuan, ade jugak dengar die propose nak kapel ngn perempuan, dan sekarang da jadi lelaki biasa kot... Oleh sebab tu, aku rasa, belum terlambat untuk semua yang bernafsu songsang ni patah ke jalan yang betol... Pilih kawan yang betol, persekitaran yang betol, tapi semuanya bermula dengan niat... Fikirkanlah untuk diri sendiri, sebab kita idup kat dunia ni x lama...

2 comments:

Redbloodsnow said...

haaa tuh la pasal kan. x paham lah dgn pangai ssetengah manusia nih. dh bagus² di bagi leh ALLAH pasangan berlawanan jantina. yg sama jantina tuh gakkkk yg di idam²kan...cisss

Mrs. Cuppycake said...

yup..ntah r..

takut bila fikir2 sume ni..
haish...