Thursday, August 26, 2010

Update awal pagi...

Ok tuan-tuan dan puan-puan...Setelah lama saya tidak mengupdate blog ini, buat sekian kalinya saya merajinkan jari-jemari saya yang gemok ini untuk menaip... Hahaha... Gilo apo gelak tetibe..:p

Ok, aku skang da ade kerja, ala.. Keje biasa je... Credit controller assistant, cakap omputih ko.. Nak cerita apa ea? Oh, aku da start keje since ari Isnin aritu, tapi mood rajin kan, baru arini sampai, so, berkulat la blog ni menunggu new update... Kerja memang melambak, yela... Dah lama xde assistant, tu yang melambak keje aku tu..Huhu

And sorry la pada kawan-kawan blogger, aku sesangat susah nak update... Yela, dulu keje kedai daging, xde pc, ni keje aku mengadap pc, so... Hehe.. Nantikan update-update seterusnya dari aku, ok??? Bye for now..(^_^)v

2 comments:

merlin said...

hehe..bese r yang..keje,mane penah habis..nnt pagi2 kte men mel k..:-)

Mrs. Cuppycake said...

Tak nak..;p