Saturday, December 18, 2010

Menyampah dengan orang...

1. Ko ingat ko baik? Aku cukup menyampah dengan ko... Kekonon cover baik dengan muka ala2 ko tu la? Tambah lagi sejak ko kawen... Kalo hati busuk, tetap berbau weh...

2. Bajet best, kenapa ko ingat lelaki bila tegur je nak ngorat ko? Hello? Ko nampak tak dengan siapa ko berjalan ni? Ada lagi 4 - 5 orang anak dara ok...

3. Nak marah2 tak tentu pasal aphal ko? Sakit hati ke tengok aku buat derk je ngan perangai selekeh ko tu? Sorry, aku tak layan budak2 x matured...

4. Kenapa kau muncul balik lepas x bercakap bertahun dengan aku? ko tau tak kepala aku semak fikir pasal ko? Huh!

5. Kalau Malaysia ni mengamalkan hukuman mati bagi orang yang sangat annoying macam ko, aku dah hentak kepala ko ngan batu bata lama dulu ko tau?

p/s : Mood sangat celaru

2 comments:

merlin said...

actually..nie utk sape?..:-p

Mrs. Cuppycake said...

hEHE...UNTUK DIE...:)