Monday, April 23, 2012

Battleship

Assalamualaikum and hello world.

Semalam aku pergi tengok wayang, cerita Battleship. Mula-mula feel like, cerita apakah yang semua orang gembar-gembur as sedap nak mati. Only first 5 minutes je yang aku tak terhibur. Selebihnya joyful!

Berbaloi betul rasa beli tiket walaupun mahal. It was awesome, and hilarious. Untuk pengetahuan semua, aku tak berapa nak cam sangat siapa yang berlakon dalam cerita ni kecuali Rihanna Umbrella tu. Tapi hero cerita ni handsome kan? ;p



Tak ketinggalan bakal bapa mertua yang agak lucu.


Love the story line and the spirit. Even though the heroes brother died. He did not give up and stay cool and be the real fighter as his brother always wanted. So cool. Kalau ada cerita perang yang cool macam ni lagi, sila inform. I would love to watch it!

p/s : saya pencinta keamanan.



2 comments:

syafiqa@deq-ai said...

horhh bilaa akak p nengok nee?? iqa pon nengok ari sabtuu hikhik

Mrs. Cuppycake said...

Hehe...ari Ahad aritu..best jugak..selalu mane nak layan cite kombat2 ni...mengantuk..tapi Battleship, sedap!