Tuesday, November 3, 2009

Busy tau!

Ok, aku adalah sangat busy... Untuk blogwalking memang tiada sempat, so, aku duk ngapdet blog secara lelaju ngan tangan aku yang agak pantas menaip ni... Sib baek aku ni laju sikit bab taip menaip ni... kepada kengkawan blog, sorry xde tinggalkan komen kat korang... Busy gile menaip report sambil melakukan tugas2 lain... Untuk n3 ni seperti yang dijanjikan, aku akan buat dwi bahasa... Kat bawah ye>>>

OK, den busy bonar... Untuk blogwlking memang tak sompek, jadi, den update blog ni copek2 guno tangan den yang laju yo menaip ni.. Nasib baik den ni doreh sikit bab taip-menaip ni... kepado kengkawan blog, mahaplah takdo tinggal an komen kek blog korang... Busy bonar menaip report sambil buek kojo2 laen...

Ok! fullstop.

3 comments:

Redbloodsnow said...

same lah kite cyg uii...bz sgt sampai x nyempat nk blogwalking...sobsobsob.

✿ y.A.n.A <33 ✿ ツ said...

follow ak blek!
2 pntg.
:)
yanaouhapek.blogspot.com
sy sdh follow kaw.
:D

Mrs. Cuppycake said...

hehe..sabo je la zie... nanti bile dah x busy bleh la berblogwalking...

aku follow mu dah yana!(^_^)